Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Поразка Динамо? Фізіологію не обдуриш»

Відомий тренер – про матч киян проти «Лаціо»

Відомий український тренер Сергій Ковалець прокоментував поразку «Динамо» з рахунком 0:3 від «Лаціо» в першому турі Ліги Європи:

«Це перший матч. Самі гравці і тренери говорили, що результат міг би бути кращим, але командні дії в захисті дозволили «Лаціо» забили тричі в першому таймі.

Динамівці створювали моменти. Якби забили до перерви, то навіть за такого рахунку могла бути інтрига. Але все ж таки клуб Серії А сильніший, ніж «Динамо». Як і за трансферною вартістю - там начебто 190 мільйонів проти 80, тому в цьому плані «Лаціо» переміг заслужено. Тут треба аналізувати, є багато інформації для тренера. Починаючи з гри, закінчуючи логістикою і підбором до матчу.

У нас іде війна і є проблеми з логістикою. Навіть травма Себальоса - це момент недовідновлення, м'язове пошкодження. Коли багато хто в сидячому положенні перебуває. Але в мене виникло питання, що ми могли матч із «Рухом» зіграти, наприклад, у Львові. Щоб було простіше добиратися і зробити відновлення у Львові. Такий дискусійний момент.

Якщо говоримо, що добираємося 19 годин, то над цим треба працювати - щоб було менше кілометрів і часу. Зараз потрібно знову їхати назад до Києва. Але йде війна - і, можливо, не варто говорити про ці нюанси, але все одно фізіологію не обдуриш.

Було помітно, що в гравців немає емоцій і такого азарту. Одне - що «Лаціо» зіграв дуже добре, інше - що гравці були втомлені. Як сказав Ярмоленко, гравці АПЛ не змогли б зіграти 60 матчів, якби добиралися по 12-15 годин».

Олег Дідух Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 18:49 15

Традиційна акція від BMW

Коментарі