Хацкевич пояснив, що було не так із Ванатом, який не забив Лаціо

Екстренер киян – про дії нападника

Колишній головний тренер «Динамо» Київ Олександр Хацкевич поділився експертною думкою про гру форварда команди Владислава Ваната в матчі 1-го туру Ліги Європи проти «Лаціо» (0:3).

«Чим славиться нападник? Правильна відповідь - забитими м'ячами. Він може всю гру простояти, але забити два м'ячі. Десь на добиванні, десь зіграти нестандартно у карному майданчику. Зазначу, що Ванат за схеми 4-1-4-1 виглядає відрізаним від команди. Ми пам'ятаємо забивного Влада, але він минулого сезону грав лише в чемпіонаті України. Там він був ефективним форвардом. В цьому була чимала роль Віталія Буяльського, з яким у нього була чудова взаємодія.

Коли ж Динамо, як в матчі з Лаціо, грає з одним опорним хавом та двома «вісімками», то Ванат не має такої взаємодії з Шапаренком чи Піхальонком. Нападник - залежний футболіст. Так, у Влада був момент, коли він з небезпечної відстані завдавав удару. Але ми бачимо, як по м'ячу б'є Довбик, і як б'є Ванат:) Помітив, що Влад і з Ярмоленком позиціями мінявся, намагався щось вигадати. Тому можна констатувати, що в цьому сезоні Ванат все ще шукає себе на футбольному полі», - розповів Хацкевич.

Раніше Олександр Хацкевич пояснив, в чому були проблеми Володимира Бражка у матчі проти «Лаціо».

Юрій Остроумов Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 22:39 21

Артем вразив ворота іспанського колективу на 32-й хвилині у матчі 1-го туру ЛЄ

Коментарі