ВІДЕО. Пушич розповів, коли відновляться Сікан, Кевін та Конопля

Головний тренер «Шахтаря» розповів про матч УПЛ із «Оболонню»

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич розповів про матчу УПЛ з «Оболонню» (4:0) та повідомив, коли повернуться травмовані гравці Данило Сікан, Юхим Конопля та бразилець Кевін:

«Дуже гідна гра з нашого боку, ми добре виступили. Мені сподобалося, як ми діяли без мяча, особливо в другому таймі. У першій половині могли додати більше агресії в певних моментах. Загалом я задоволений цією перемогою, яка виглядає дуже гідно. Ми забили 4 м'ячі й створили ще декілька моментів. Чудова гра з нашого боку.

Думаю, ми забили дуже хороші голи завдяки правильній організації. Перший гол - друга фаза стандарту, відмінний удар Бондаренка. Мені всі голи сподобалися. У цьому і є краса нашої гри. Маю привітати своїх футболістів, я ними дуже пишаюся. Вони показали багато якісної гри на м'ячі, забили красивы голи. Хороша гра з нашого боку. Вважаю, глядачі дістали задоволення від побаченого.

Нам потрібна була свіжа кров, аби продовжувати тиснути до кінця, що нам непогано вдалося. Усі хлопці, які вийшли на заміну, гідно попрацювали. Невертон навіть забив. Я задоволений їх діями. Також у нас багато матчів, тому слід зберігати склад свіжим, без травм, готовим до майбутніх подій, а ми вже маємо дуже щільний графік. Тож це необхідно. Я знаю, що всі, хто вийшов на заміну, можуть також привносити особливі якості. Скажімо так, вони всі в грі та добре справляються.

Травмовані гравці? Можна очікувати, що Кевін і Юхим Конопля невдовзі повернуться. Із Данилом Сіканом ситуація складніша. Він дістав значне ушкодження в грі з Болоньєю, тож йому знадобиться більше часу. Сподіваюся, за кілька тижнів Данило зможе до нас приєднатися.

Ми увійшли в хороший ритм. Це вже наша друга перемога поспіль у чемпіонаті, це добре. Слід бути гострими, концентруватися на кожній грі, сумлінно працювати, лишатися скромними, тоді й будуть заслужені перемоги. Ми в хорошому ритмі, маємо в ньому залишатися й надалі».

ВІДЕО. Пушич розповів, коли відновляться Сікан, Кевін та Конопля

Микола Степанов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 22:39 21

Артем вразив ворота іспанського колективу на 32-й хвилині у матчі 1-го туру ЛЄ