ШИЩЕНКО: «У 2-му таймі Шахтар діяв агресивно, і ми припустилися помилок»

Головний тренер «Оболоні» дав коментар після поразки від «Шахтаря»

Головний тренер «Оболоні» Сергій Шищенко дав коментар після поразки від «Шахтаря» (0:4) в матчі 7-го туру УПЛ:

- Ми прагнули бути дисциплінованими в матчі, і вважаю, що перший тайм нам вдався з погляду гри в обороні. Звісно, були помилки, але ми діяли дуже компактно і не дали «Шахтарю» реалізувати його сильні сторони. У другому таймі «Шахтар» почав грати агресивніше, і, на жаль, ми припустилися помилок, які призвели до пропущених м'ячів.

- Сергію, відтоді як ви очолили «Оболонь», перед вами поставили конкретні завдання?

- Я не знаю, які завдання стояли перед командою до мого призначення, але зараз ми розуміємо, що нашою основною метою є залишитися в Прем'єр-лізі та демонструвати якісну гру і результати, щоб цього досягти.

- Чи помітили ви прогрес і злагодженість між вами та вашими підопічними порівняно з попереднім матчем - з «Олександрією»?

- В обороні - так, тому що ми діяли дуже дисципліновано та компактно. Проте мені дуже хочеться, щоб ми були агресивнішими в атаці й швидше ухвалювали рішення при створенні моментів для взяття воріт. Є над чим працювати, і ми плідно вдосконалюємо різні аспекти гри на кожному тренуванні. Обіцяю, що ми будемо кращими, ніж зараз, але для цього потрібен час. Водночас його бракує, зважаючи на те, що матчі відбуваються щотижня.

Микола Степанов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 10:19 2

Діогу Кошта може продовжити кар'єру в Ла Лізі, якщо німець не відновить форму після травми