ПЕРВАК: «Пауза на матчі збірних негативно вплинула на Лівий Берег»

Коуч Лівого Берега поділився враженнями після поразки від Кривбасу

У матчі 6-го туру УПЛ Лівий Берег поступився вдома Кривбасу (01:). Після матчу головний тренер Лівого Берега Віталій Первак поділився враженнями від гри.

«На жаль, результат незадовільний. На мою думку, за грою наша команда не заслуговувала на поразку. Обидві команди грали на результат, ніхто не ризикував. Моментів майже не було, але за рахунок індивідуальної майстерності футболістам Кривбаса вдалося витиснути максимум із мінімуму. Задерака за рахунок швидкості обіграв наших гравців і забив переможний м'яч.

Пауза на матчі збірних негативно вплинула на нашу команду. Ми не звикли до таких тривалих пауз під час сезону. Футболісти вийшли затиснутими немов три місяці грали. Всі травмовані футболісти відновилися, але ігровий тонус втратили. У Самара були проблеми зі здоров'ям, Іван Когут тільки відновився. Також було пошкодження у Якиміва.

Згоден, нам потрібно працювати над грою в атаці. Кривбас не давав нам вільних зон, а в позиційному футболі мало що виходило. Занадто мало наші футболісти пробивали, і тут більше психологічні проблеми. Так, можливо, у Сухоручка моментів небагато, але він насамперед командний гравець».

Микола Степанов Джерело: ФК Лівий берег
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 жовтня 2024, 12:36 6

Легендарна бісіклета ексгравця «Металіста» стала вірусною в мережі TikTok