Головний тренер ПСЖ оцінив шанси Жирони на вихід в плей-оф Ліги чемпіонів

Луїс Енріке прокоментував перемогу своєї команди

Головний тренер французького «Парі Сен-Жермен» Луїс Енріке прокоментував перемогу над каталонською «Жироною» (1:0) у матчі 1-го туру основного етапу Ліги чемпіонів:

«Початок був трохи повільний. Було важко, ми були недбалі. Не могли віддати легкі передачі. «Жирона» показала, чому їм вдалося кваліфікуватися в Лігу чемпіонів, чому вони є топовою командою. Початок мене не порадував, але в другому таймі я був набагато щасливішим.

У нас були хороші моменти, 2 або 3, ми повинні були забивати, але не змогли. Я не бачив голу. Але ми взяли 3 очки. Вболівальники не переставали нас підтримувати, з першої хвилини і до 90-ї.

Починати з перемоги завжди важливо, незалежно від конкуренції. Ми не можемо судити або передбачити, як ми виступимо, особливо враховуючи складність суперників, з якими ми зіткнемося.

У «Жирони» фантастичні шанси на вихід в плей-оф. Їхнє уявлення про гру дуже чітке, це не підлягає обговоренню. Те, що вони представляють, ідеї, робота їхнього менеджера, немає жодних сумнівів, що вони можуть пройти кваліфікацію».

Дмитро Вербинський Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 10:19 0

Діогу Кошта може продовжити кар'єру в Ла Лізі, якщо німець не відновить форму після травми