ФОНСЕКА: «Мілан втратив рівновагу, гравці почали робити помилки»

На старті Ліги чемпіонів Мілан удома програв Ліверпулю

Увечері 17 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

На старті Ліги чемпіонів італійський Мілан удома програв англійському Ліверпулю з рахунком 1:3.

Головний тренер Мілана Паулу Фонсека:

«Ми добре почали, але потім пропустили два голи за стандартних положень, і вони змінили гру. Не можна припускатися помилок у таких матчах. Коли справи йдуть добре, команда має ентузіазм. Але коли виникають проблеми, команді не вистачає сміливості грати так само.

Я не думаю, що нам не вистачало правильного настрою. Я вважаю, що ми добре почали, але після пропущених м'ячів команда втратила рівновагу і почала робити помилки, які мають вирішальне значення проти такої команди, як Ліверпуль. Мушу сказати, що Ліверпуль грав краще».

Нападник Мілана Альваро Мората:

«Почали ми добре, але перенести два голи, пропущені за стандартних положень, було важко. Має бути багато працювати. Нам слід краще реагувати на важкі ситуації. Проти таких команд будь-яка дрібниця може мати вагоме значення».

Автор голу Мілана Крістіан Пулішич:

«Для досягнення переможних результатів нам треба вдосконалюватись. Іноді ми виявляли необхідну енергетику, але підтримувати її на постійному рівні ми не зуміли. Нам довелося докладати чимало зусиль, щоби утримувати м'яч на половині поля суперника. Це важливий для нас момент - ми незадоволені».

Капітан Мілана Давиде Калабрія:

«Це складний момент. Нам треба багато працювати - нам треба було грати агресивніше. Ми почали добре, але потім нам чогось не вистачило. Ми мали і могли зіграти краще. Деталі мають значення».

Микола Степанов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 вересня 2024, 11:51 6

Артем з Сергієм Третьяком виграли близько 700 тисяч гривень