«Це погана практика». Кривбас – про відсторонення основного гравця

Гагарін пояснив усунення Стецькова

Віце-президент Кривбасу Артем Гагарін пояснив усунення від основного складу захисника Тимура Стецькова, який відмовляється продовжити контракт.

Функціонер погоджується, що це не найкраща ситуація для клубу.

«На жаль, таке трапляється у футболі, і не тільки в Кривбасі, але у всіх ситуації різні. Це погана практика, якщо це відбувається систематично. Але хотів би зауважити, що у нас в клубі 30 футболістів, а така ситуація трапилась тільки з одним, так, може, проблема не в клубі? Я розумію, що зазвичай футбольна спільнота стає на бік футболістів, але, думаю, що тут треба враховувати усі нюанси та деталі».

«Ну, дивіться, як зараз Юрій Миколайович може розраховувати на гравця, який думками явно не в нашому клубі? Між ними була особиста розмова після якої і було прийнято остаточне рішення. У 2022 році Вернидуб повірив в Стецькова на самому початку його перебування в Кривбасі, коли Тимур тільки почав відновлюватись після тяжкої травми коліна і зробив з нього за півроку основного гравця бронзового призера УПЛ».

«Памʼятаєте, як перед зимовою паузою багато хто бачив у Стецькові кандидата в національну збірну? У мене просте питання, а де зараз ці розмови? Я вважаю, що гравець не впорався з цим тиском, а найближче оточення та всякі «консультанти» тільки посилювали цей тиск, що негативно впливало на самого Тимура. Але Юрій Миколайович вірив і продовжував довіряти і підтримувати гравця», - сказав Гагарін.

Контракт гравця завершується влітку 2025 року.

Іван Зінченко Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 вересня 2024, 20:51 0

Стуані дебютує у турнірі

Коментарі