Артур МИКИТИШИН: «Перемога завжди підіймає настрій»

Півзахисник «Кривбаса» прокоментував перемогу над «Лівим Берегом»

Півзахисник «Кривбаса» Артур Микитишин прокоментував перемогу над київським «Лівим Берегом» (1:0) у матчі 6-го туру УПЛ.

- Артуре, яким вийшов матч?

- Я дуже дякую команді, адже вона сьогодні дуже старалася задля цього результату. Сьогодні було дуже багато боротьби, ми її не програли. Тренери наголошували, що суперник - бойова команда, адже вони тільки вийшли в УПЛ і будуть битися; буде багато верхової боротьби. Ми це знали, до цього готувалися. Дещо в нас спочатку не виходило, але потім ми взяли мʼяча під контроль, виснажили суперника і вирвали перемогу. Я дуже радий.

- В чому причини невеликої кількості моментів, особливо ударів у площину воріт?

- Можна подивитися по таблиці: у них не так багато пропущених голів. Це дуже гарна команда, яка вміє оборонятись. Вони програли тільки одну зустріч з рахунком 0:3, а з іншими пропускали тільки по одному голу, з тим же «Шахтарем». Так, було важко, але ми змогли забити, тож дякую команді за результат.

- Макс Задерака - справжній джокер. Як його привітали в роздягальні?

- Так, він зайшов після інтерв'ю, ми усією командою його підняли, і почали кричати: «Задерака!».

- Перемога дасть емоційний поштовх команді, покращить атмосферу і психологічний стан команди ?

- Так, звісно. Перемога завжди підіймає настрій. Додає впевненості на тренуванні, на матчах, адже ти бачиш, що ви можете перемагати будь-яку команду. Кожна перемога дає позитивний результат.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 вересня 2024, 19:35 0

Ендрік одружився з бразильською моделлю Габріелою