Голкіпер Кривбасу: «Звикли, що проти нас так багато команд грають»

Андрій Кліщук – про переможну гру з «Лівим Берегом»

Голкіпер «Кривбасу» Андрій Кліщук поділився враженнями про матч із «Лівим Берегом» (1:0) у 6-му турі Української Прем'єр-ліги.

«Погоджуся, що ця зустріч була дуже важкою. Суперник обороняється і числом, і вмінням. Усі гравці Лівого Берега повертаються за лінію м'яча і таку оборону пройти досить важко. Потрібно було швидко переводити м'яч з одного флангу на інший. Контроль м'яча був за нами, мої партнери намагалися закидати м'яч за спини захисникам суперника, проте не завжди все вдавалося. Добре, що наприкінці поєдинку ми забили гол, який і приніс нам перемогу. Загалом, поєдинок проходив під нашим контролем.

Ми звикли, що проти Кривбасу так багато команд грають. На нас налаштовуються, багато команд діють від оборони проти нашої команди. Мабуть, у такому випадку нам потрібно частіше бити здалеку.

Задерака? Максим - наш лідер. На кожному тренуванні він доводить, що гідний грати в стартовому складі. Влітку він отримав травму на зборах і не зміг грати на старті сезону. Тільки нещодавно він відновився і набирає форму», - розповів Кліщук.

Раніше оцінку перемозі «Кривбасу» над «Лівим Берегом» дав півзахисник криворіжців Максим Задерака.

Юрій Остроумов Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 15 вересня 2024, 19:44 28

Наша команда невдало стартувала на чемпіонаті світу