КОСЕНКО: «Треба зробити висновки. Аргентинці карали за будь-яку помилку»

Головний тренер збірної України прокоментував поразку на ЧС з футзалу

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував поразку в стартовому поєдинку чемпіонату світу 2024 в Узбекистані від команди Аргентини (1:7):

«Нам було складно, але перший тайм ми провели непогано. Забили першими, і моменти були. Із такими організованими командами, як Аргентина, коли ти програєш, дуже важко відіграватися. Вони карають за будь-яку помилку.

Начебто й не дуже багато в нас було помилок, але вони покарали й за ті, що були. Нам потрібно якнайшвидше розібрати цей матч і зробити правильні висновки. Усе в наших руках, ногах і головах. Усе залежить від нас. У нас дві гри, тому будемо намагатися виправити цю ситуацію.

Ми неодноразово опинялися в таких ситуаціях. Були як великі, так і прості поразки, які ставили нас на край прірви. Я сподіваюся, що ця поразка зробить нас сильнішими, і ми зробимо правильні висновки. Сподіваюся, що ми вийдемо ще злішими й зі ще більшою жагою до перемоги.

Не скажу, що цієї жаги в нас не було в цьому поєдинку, але аргентинці були на мить швидші, на мить сильніші. І ці сантиметри та мілісекунди зіграли свою роль. Аргентина - дійсно організована, міцна команда. Я сподіваюся, що ця поразка зробить нас сильнішими».

Микола Степанов Джерело: Асоціація футзалу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 вересня 2024, 13:28 1

Хавбек – про старт команди в Лізі націй