Імад АШУР: «Грою загалом я незадоволений»

Головний тренер «Полісся» підсумував матч проти «Вереса»

Головний тренер житомирського «Полісся» Імад Ашур прокоментував вольову перемогу своєї команди в 6 турі УПЛ над рівненським «Вересом» (2:1).

«Так чи інакше, суперники завжди вивчають наші попередні матчі і неможливо бути готовим до всього. Але ми завжди продовжуємо прагнути до того, щоб бути більш непередбачуваними і більш раціональними у наших рішеннях на полі. Поки що ми лише будуємо цю ідею. Коли гра йде не за планом - ми все ще продовжуємо потрапляти у пастку власних попередніх переконань. Але це нормальний процес. Колективна гра вимагає колективної ідентичності. Окрім результату, наша гра ще потребує набагато більше структурності і цілісності. Інколи доведеться вигравати і у стражданнях, як це було сьогодні.

Я радий, що хлопці в другому таймі заграли інтенсивніше. Цей імпульс дозволив чіплятися за м'ячі і відвести загрозу від наших воріт. Завдяки цьому ми і знайшли свої шанси. Сьогодні можна порадіти за результат. Але грою загалом я незадоволений. Суперник дав нам нагоду замислитися і побачити, що потрібно покращувати в грі. Це нормальний процес перебудови команди.

Щодо ушкодження Сергія Чоботенка - думаю, все буде добре. Щодо тривалості відновлення - інформація буде згодом. Сьогодні була кров. Але результат є. Значить, воно було того варте», - сказав Ашур.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 вересня 2024, 20:21 0

Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь синьо-гранатових, Віктор відіграв 69 хвилин