Олег ШАНДРУК: «Ми десь не допрацьовуємо. У тому числі й я»

Тренер «Вереса» підвів підсумки гри з «Поліссям»

Наставник «Вереса» Олег Шандрук оцінив гру 6 туру УПЛ проти «Полісся», яку його команда програла з рахунком 1:2.

«Хороший перший тайм у нашому виконанні. Результат на табло відповідав ходу гри на полі. Можливо, ми менше володіли м'ячем, але мали хороші нагоди і в цілому контролювали гру. Могли робити рахунок комфортнішим.

Наша проблема - ми вже вкотре не можемо провести матч цілісно. Трапляються провали: або на початку тайму, або в середині. Коли зможемо цілісно упродовж усіх дев'яноста хвилин демонструвати те, що зараз демонструємо на певних відрізках матчу - тоді зможемо сподіватися на більше.

Щодо замін - цього разу, на мою думку, вони нас підсилили. Звісно, і суперник вже грав від рахунку, ближче до своїх воріт, але і ми створювали тиск. Футболісти з лави запасних непогано увійшли в гру.

Сьогодні був хороший початок. Ми завжди намагаємося грати агресивно з перших хвилин. На жаль, початок другого тайму був гіршим. Пропустили два необов'язкових м'ячі. Нам потрібно ставати сильнішими психологічно.

Ми не провалили другий тайм. В нас були окремі відрізки після перерви, де нам не вистачало якості. Нам потрібно більше вірити в свої сили. А ми десь не допрацьовуємо. У тому числі й я, як тренер. Більше того, і віра результат не дає. За результат треба боротися. В мене таке враження, що іноді ми гру відпускаємо - от зараз цей тиск мине. І за цей короткий відрізок нас суперник одразу карає. Напевно, ми не на тому рівні ще. Потрібно ще працювати. Ми бачимо цю проблему і працюємо над нею.

Але я бачу і результати нашої роботи. Є дуже хороші відрізки. Усі наші матчі мають дуже хороші відрізки. На жаль, зараз це відрізки. Коли це будуть хороші матчі - буде зовсім інший результат», - сказав Шандрук.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 вересня 2024, 18:11 13

Експерт здивований, що форвард не вийшов на поле