Екс-гравець Дніпра-1 розповів про борги клубу та прощання з командою

Третьяков поки що свої гроші не отримав

Комерційний директор «Дніпра-1» В'ячеслав Фрідман у нещодавньому інтерв'ю нашому сайту заявив, що команди, які підписують ексгравців «Дніпра-1» вільними агентами, згідно з домовленістю, мають розрахуватися за борги «спортклубівців».

Були названі прізвища Богдана Лєднєва з «Полісся» та Максима Третьякова з «Колоса». З останнім ми й зв'язались, щоб отримати ексклюзивний коментар для сайту Sport.ua.

- Максиме, в інтерв'ю нашому сайту В'ячеслав Фрідман заявив, що з деякими гравцями «Дніпра-1» розрахувались їхні нові клуби, в тому числі називав і вас.
- Ні, зі мною поки ніхто не розрахувався, сподіваюсь, що це питання вирішиться найближчим часом і тоді я зможу сказати: «Так, «Дніпро-1» зі мною розрахувався і ми потиснули руки.

- Тобто вам має заплатити саме «Дніпро-1», а не «Колос»?
- Звісно, що «Дніпро-1». «Колос» має платити згідно з контрактом, який ми підписали.

- Ваші слова не сходяться з тим, що говорив Фрідман…
- Ні, конкретно в моєму випадку я розірвав контракт, бо «Дніпро-1» не міг виконувати його умови, а в підсумку взагалі знявся з УПЛ. Це ніяк не знімає з них фінансові зобов'язання по періоду, коли я виступав за «Дніпро-1». Хочу зазначити, що В'ячеслав Євгенович до цього завжди казав мені правду, він - людина слова, можливо, в інтерв'ю з ним вийшло певне непорозуміння.

- Взагалі, як відбулося прощання з «Дніпром-1»?
- Планував починати новий сезон в Дніпрі й мене запевняли, що як мінімум до зими ми зможемо грати, якщо продамо деяких гравців, до яких є інтерес інших клубів. В підсумку я пропустив важливі для мене літні збори, прийшлося розривати контракт та набирати форму з новою командою вже по ходу сезону.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 14 вересня 2024, 02:15 0

Тімоті виділив талант Теренса Кроуфорда

Коментарі