«Увага на агентів». Експерт пояснив, чому не треба звільняти Реброва

В'ячеслав Заховайло вважає, що в збірній України існує внутрішній конфлікт

Відомий український футбольний функціонер В'ячеслав Заховайло висловився щодо ситуації навколо можливої відставки головного тренера національної збірної України Сергія Реброва:

«Не критикує Реброва і гравців тільки ледачий. І є за що. Моя суб'єктивна думка. У команді є внутрішній, невидимий конфлікт. Закрилося 1 вересня трансферне вікно щодо переходів у Європі. Ніхто з гравців, які грають в УПЛ, не перейшов у топ-ліги. Було багато обіцянок від агентів, та ілюзій у гравців. Футбол - це бізнес навіть під час війни. Не граючи в національній збірній, шанси виїхати в Європу рівні нулю. Раджу звернути увагу, хто агенти у гравців збірної. І чому це так.

У той же час, з'явилася конкуруюча організація під назвою PASS, під проводом Гліба Платова. Питання? Хто їм протегує? Хто вмовляє клуби і гравців співпрацювати з молодими людьми, які не дуже глибоко розбираються у футболі? І кого це дратує? Чому не викликають у збірну гравців, які не в темі? Ви мене запитаєте, до чого тут результат двох ігор? Якщо Ви так запитали, то Ви нічого не розумієте в професійному футболі.

А тепер про саму гру... Стиль, який прищеплюється нашим гравцям, має перспективу. Але є одна проблема. Вчителі не вміють збалансувати гру в оборонних діях та інших нюансах. Ті модельні показники в амплуа гравців, яких вони обирають, не здатні вирішувати ці ідеї.

Чи потрібно звільняти Реброва? Однозначно ні.... Потрібно навести порядок біля нього».

Дмитро Вербинський Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 вересня 2024, 20:47 0

Змагання відбуваються в італійському місті Альгеро

Коментарі