РОТАНЬ: «Це був найгірший матч Олександрії у цьому чемпіонаті»

Головний тренер «Олександрії» прокоментував матч проти «Оболоні»

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань прокоментував матч проти «Оболоні» (0:0) у 6-му турі УПЛ:

«Так, справді, команда «Оболонь» билася, чіплялася за ці очки. І вона свого досягла всіма силами. Тому ми з цим їх і вітаємо, але треба завжди дивитися на себе. Це наш не найкращий матч. Із 5 матчів це найгірший за якістю матч. Дуже великий відсоток шлюбу, дуже повільно, дуже вальяжно ми входили в гру. Перші 15 хвилин зовсім не сподобалися, потім, коли потрібно - це вже пізно.

Найголовніша причина - те, що ми не на 100 відсотків були готові до цього матчу. Я своїм хлопцям казав, що зараз ми - подразники для всіх, усі на нас налаштовуються на 100 відсотків, тож у нас потрібен настрій ще більший. Це головна причина. Щоб перемагати, потрібно бути агресивнішими на завершальній стадії, а ми сьогодні там були зовсім сірими. Якщо не помиляюся, то 0 ударів у площину. Це говорить саме за себе.

Я думаю, що насамперед це настрій. Нам треба дивитися на себе. У жодному разі це не тонус. Була міжнародна пауза. В нас не було збірників. Ми готувалися в принципі стандартно. Тому я не думаю, що із цим пов'язано. Завжди потрібно на себе звертати увагу та розуміти, що коли ти на першому рядку в турнірній таблиці, на тебе налаштовуються по-іншому. І треба бути готовими до цього. Ми, на жаль, з перших хвилин не були налаштовані на 100 відсотків, тому маємо такий результат.

Це тиск, що потрібний результат. У другому таймі у нас дуже багато помилок, м'яч втрачали дуже просто. Ми не могли контролювати м'яч. Тому найголовніше - впевненість. Вона виходить із того, як ти контролюєш м'яч, як швидко рухаєш його, як проходиш уперед і агресивно дієш у завершальній стадії. Сьогодні в цих фазах ми були не найкращі, тому маємо такий результат».

Микола Степанов Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 вересня 2024, 07:37 14

Українець тепер зароблятиме 4.5 млн євро за сезон

Коментарі