Форвард Олександрії пояснив, чи є Ротань українським Хабі Алонсо

Олександр Філіппов – про головного тренера команди

Нападник Олександрії Олександр Філіппов в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua поділився думкою про роботу під керівництвом Руслана Ротаня, який, як відомо, донедавна очолював молодіжну збірну України, а також був наставником української збірної U-23 на Олімпіаді-2024 у Парижі.

- Як вам працюється під керівництвом Руслана Ротаня? Що цікавого в його підході та в тренувальному процесі? Може, Ротань - це український Хабі Алонсо, який здивує всіх за підсумками сезону?

- Працювати з тренерським штабом Руслана Петровича досить комфортно. З кожним днем краще і краще стає взаєморозуміння футболістів. Краще розуміємо тренерський підхід і тактику. Звичайно, не все було зрозуміло спочатку, коли я прийшов у клуб. Але з кожним днем дедалі краще і краще розуміємо одне одного. Це тренер, який бажає грати у футбол у кожній фазі. У кожній зоні він хоче бути з м'ячем, хоче створювати моменти, хоче грати агресивно. Це те, що мені подобається. Я не думаю, що потрібно чекати кінця сезону, щоб він здивував. Я думаю, минулого сезону було видно і по роботі з молодіжною збірною та олімпійською збірною, що це тренер, який знає в тактиці багато і добре розбирається в гравцях, - розповів 31-річний Філіппов.

Раніше Олександр Філіппов назвав силу команди Ротаня і розповів про її цілі.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 11 вересня 2024, 20:53 4

Для Ярослави золото ОІ-2024 важливіше