Помічник Йовічевіча пояснив, чому Мудрик не може заграти в Челсі

Юрій Беньо вважає, що дається взнаки слабка гра Михайла без м'яча

Помічник колишнього головного тренера донецького «Шахтаря» Ігора Йовічевіча Юрій Беньо пояснив, чому український вінгер Михайло Мудрик не може заграти в лондонському «Челсі»:

«Кожен тренер, який приходить, бачить його талант і намагається використати, але коли справа доходить до гри, то стає помітною його слабка сторона - гра без м'яча, гра на оборону, в пресингу. Можливо, вона відразу блокує тренера і на нього вже починають не розраховувати.

Якби там був тренер, який би працював в «Челсі» хоча б два роки, і він дійсно не розраховував би на Мудрика, тоді краще піти. Кожен тренер дає йому шанс. Просто в нього такий вік, що треба грати.

Міша такий гравець, що йому легше грати, коли є довіра. Він дуже специфічний. До таких гравців треба знайти підхід. Йові це відразу побачив. І зробив все так, щоб він дійсно приніс користь команді. І це спрацювало.

Мудрик - дуже хороша людина. Він, можливо, такий інтроверт, закритий в спілкуванні, не підпускає до себе дуже близько людей. Мені б дуже хотілося, щоб в нього все вийшло, тому що він дійсно талановитий гравець. Просто треба правильно використати його талант».

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 вересня 2024, 14:54 0

Мікель Артета пов'язав своє майбутнє з «Канонірами»

Коментарі