Кривбас: Бізімана та Соса зіграла за збірні, Дібанго ще не дебютував

Три африканці повертаються після матчів відбору до Кубка африканських націй

Три африканських футболісти криворізького «Кривбасу» повертаються до розташування команди після виступу в своїх національних збірних.

Захисник червоно-білих Іван Дібанго з лави запасних спостерігав за двома матчами збірної Камеруну у відборі до Кубка африканських націй: у 1-му турі камерунці переграли вдома Намібію (1:0), а в 2-му матчі на виїзді розійшлись миром зі збірною Зімбабве (0:0). Після двох турів Камерун йде другим в групі J з 4 балами, вище лише Кенія (4) за різницею мʼячів.

В кваліфікації до того ж турніру два поєдинки провела збірна Руанди з півзахисником «Кривбасу» Джихадом Бізіманою. Спочатку руандійці на виїзді зіграли внічию проти Лівії (1:1), а потім вдома відібрали очки у Нігерії (0:0). У обох матчах Бізімана, капітан команди, провів на полі усі 90 хвилин. А у грі проти Нігерії отримав попередження. Після двох поєдинків Руанда йде третьою в групі D з 2 набраними балами. Попереду - Нігерія (4) і Бенін (3).

Даніель Соса зіграв два матчі у кваліфікації до Кубку африканських націй за збірну Нігеру. В гостьовому поєдинку 1-го туру проти Судану (0:1) та домашнього матчу 2-го туру проти Гани (1:1) нападник «Кривбасу» провів на полі увесь ігровий час без замін. В групі F Нігер йде на останньому четвертому місці з одним набраним балом. Вище у таблиці знаходяться: Ангола (6), Судан (3) та Гана (1).

До основної сітки Кубка африканських націй вийдуть по дві найкращі збірні з кожної групи.

Микола Степанов Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 12:08 120

Валерій Василенко – про неозвучену відставку головного тренера збірної України