Скандал у збірній Косова. «Я зламаю вам ноги! Я зруйную вашу кар'єру!

Едон Жегрова, Флорент Муслія та Аріянет Мурич порушили режим і відсторонені

Великий скандал спалахнув у таборі збірної Косова під час підготовки до виступу в Лізі націй.

Три гравці - Едон Жегрова (зірка команди), Флорент Муслія та воротар Аріянет Мурич - були відправлені додому після принизливої ​​поразки від Румунії з рахунком 0:3 та не увійшли до складу на матч 2-го туру Ліги націй проти Кіпру (4:0).

Видання Sportske Jutarnji зауважило, що троє гравців після поразки від Румунії «розслабилися за допомогою алкоголю, як це відбувається вже не вперше».

Наставник косовської збірної Франко Фода зайняв принципову позицію після того, як дізнався про пригоди трьох футболістів команди, та виключив їх зі складу.

Косовська преса написала, що президент Федерації футболу Косова Агім Адемі погрожував трьом порушникам режиму: «Я зламаю вам ноги! Я зруйную вашу кар'єру!» Цю фразу підтвердив один із трьох гравців, повідомляє Marca.

Агім Адемі причини відсторонення гравців пояснив так: «Правил необхідно дотримуватись. Дуже важливо, щоб національну команду поважали. Рішення про їх виключення прийняв головний тренер. Причина в тому, що вони вийшли з бази самовільно, у пізній час. Федерація підтримує рішення коуча. Він просто дотримувався правил».

Микола Степанов Джерело: Digi Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 23:00 0

Олексій Сливченко аналізує старт харків'ян у новому сезоні та їхню агресивну трансферну політику

Коментарі