«Дайте гарантію». Ексворотар збірної України оцінив ідею відставки Реброва

Юрій Вірт вважає, що головному тренеру синьо-жовтих треба дати час

Колишній воротар національної збірної України Юрій Вірт прокоментував поразку «синьо-жовтих» в матчі 2-го туру Ліги націй проти національної команди Чехії (2:3).

- Думаю, що аналіз повинен бути - постаратися змінити гру в плані того, щоб починати агресивно діяти з перших хвилин проти таких команд. Ми за іменами не поступаємося Албанії, Чехії чи Грузії. Просто хотілося б бачити збірну, яка налаштована на гру з перших хвилин. От якщо буде так починати агресивно діяти, коли переводитиме м'яч на половину поля суперника та там закриватиме його, тоді побачите зміни. Є місяць часу - тренерський штаб на чолі з Ребровим проаналізує, та ми побачимо в першу чергу інший результат та більш агресивну гру.

- Зараз багато хто серед вболівальників та журналістів говорить про відставку, але з вашої риторики зрозуміло, що ви все ж виступаєте за те, що Реброву ще потрібен час?

- Звичайно, не можемо міняти тренерів після двох поразок. Є чітке завдання перед Ребровим - потрапити на ЧС-2026. Думаю, все тільки починається - у нас є два турніри. Дайте мені гарантію, що завтра прийде інший тренер замість Реброва - і команда все виграє. Це тільки початок нового дворічного циклу. Взагалі не потрібно зараз про це говорити. Сьогодні є криза результату. Впевнений, що команда зможе вийти з цієї ситуації. Найголовніше - разом з результатом ще показувати такий агресивний футбол.

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 00:40 28

Головний тренер синьо-жовтих провів прес-конференцію після поєдинку 2-го туру Ліги націй

Коментарі