Тренер молодіжної збірної України прокоментував вихід на Євро-2025

Унаї Мельгоса поділився враженнями про зустріч проти Північної Ірландії

10 вересня молодіжна збірна України в межах відбору Євро-2025 (U-21) у місті Балліміна на стадіоні «Шоуграундс» здолала Північну Ірландію (2:1).

Наставник української команди Унаї Мельгоса поділився враженнями про зустріч, за підсумками якої синьо-жовті оформили путівку до фінального турніру.

«Команда виграла, тож з точки зору результату та набраних очок ми досягли своєї мети. У той же час у другому таймі ми відчували сильний тиск з боку збірної Північної Ірландії і втратили ініціативу, почали програвати в єдиноборствах. Добре, що зуміли втримати перемогу. На жаль, нам не вдалося реалізувати всі наші моменти, але водночас ми отримали цінний досвід матчів такого рівня. Досвід гри проти команд такого стилю.

Тим не менш, незважаючи на деякі проблеми, загалом ми були кращими за суперників. Я задоволений моїми гравцями, і не тільки Волошиним і Брагару. Не хочу виділяти жодного з футболістів, адже в будь-якому матчі забити може кожний. Я вважаю, що у своєму віці вони працюють дуже добре. Не можна бути розслабленим і голодним до гри лише трохи, адже тоді годі говорити про досягнення високих цілей. Це стосується і цього відбірного турніру - розслаблятися не слід. У той же час святкувати перемоги теж треба, але ми повинні зберігати баланс між емоціями і роботою», - сказав Унаї Мельгоса.

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 15:14 0

Фахівець упевнений, що ситуацію в Лізі націй ще можна виправити

Коментарі