Іменитий тренер назвав українців, які провалили матч з Чехією в Лізі націй

Олег Федорчук виділив Матвієнка, Степаненка та Тимчика

10 вересня пройшов матч 2-го туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними Чехії та України.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Поєдинок відбувся на стадіоні Fortuna Arena. Гра завершилася поразкою синьо-жовтих із рахунком 2:3.

Українська команда зазнала двох поразок на старті турніру. Синьо-жовті посідають останнє місце у групі, маючи в активі нуль очок.

Відомий український тренер та експерт Олег Федорчук назвав українців, які провели слабкий матч з Чехією.

Микола Матвієнко: Що стосується самої гри Матвієнка, то він, як і всі гравці Шахтаря у цьому сезоні - функціонально не готовий до нової кампанії. Микола має бути лідером, натомість на себе ці зобов'язання бере 22-річний Забарний!

Олександр Тимчик: Це не той Тимчик, який на Євро був одним із найкращих у нашому складі. Проти Чехії він грав, здебільшого, на оборону. На нього випало серйозне фізичне навантаження, оскільки Ярмоленко у нинішньому своєму стані не дуже допомагав йому в захисті. Хоча Андрій і у найкращі свої роки назад не відпрацьовував особливо. Загалом Тимчик провів цей матч скромно, я б навіть сказав, що занадто скромно.

Тарас Степаненко: Бражко здав, а Степаненко до того практично не грав - ось і маємо... Тарас із Чехією грав фактично руйнівника, у нього задача була - лише відібрати та віддати ближньому. У такій же манері свого часу діяв зрадник Анатолій Тимощук.

Я міг би зрозуміти, якби ми грали з чистим руйнівником проти французів або проти іспанців, але проти Чехії… Це занадто. Знову ж таки, бажання перемогти у Степаненка було, без сумнівів, він віддавався, як міг, але якісь проблеми у Шахтаря цього сезону з фізичною підготовкою, через що страждає і збірна.

Дмитро Олійник Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 00:40 28

Головний тренер синьо-жовтих провів прес-конференцію після поєдинку 2-го туру Ліги націй

Коментарі