Зінченко звернувся до вболівальників з одним проханням після фіаско збірної

10 вересня синьо-жовті програли Чехії у 2-му турі Ліги націй 2024/25

10 вересня пройшов матч 2-го туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними Чехії та України.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Поєдинок відбувся на стадіоні Fortuna Arena. Гра завершилася поразкою синьо-жовтих із рахунком 2:3.

- Ми раніше просили гравців звернутися до вболівальників перед грою. Сьогодні спробуємо після матчу. Що б ви зараз сказали всій країні?

- По-перше, хотів би подякувати за ту неймовірну підтримку, яка сьогодні була на стадіоні, також за ту підтримку після невдалих ігор, які були в минулому. Вірні вболівальники завжди поруч з нами, ми їх відчуваємо.

В той самий час я розумію, що всі ми заслуговуємо на ту критику і той результат, який, на жаль, стався. Кожному з нас особисто потрібно зробити висновки - як індивідуально, так і командно.

Але я б дуже хотів попросити кожного вболівальника, кожного експерта, я не знаю, хто говорить багато чого поза футбольним полем: я все розумію, ми повністю заслуговуємо на критику, але я просто не розподіляв би ці негативні результати на когось там - перекладати на головного тренера чи ще на когось і так далі.

Ми всі тут - команда, тренерський штаб, гравці, особисто гравці - ми виходимо на поле і ми намагаємося здобути позитивний результат. Тому ми всі разом як команда перемагаємо і також програємо, - сказав Зінченко в ефірі MEGOGO.

Данііл Агарков Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 10 вересня 2024, 16:47 3

Бій-реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року

Коментарі