Ребров пояснив, чому збірна України зазнала поразки у матчі з Чехією

Головний тренер синьо-жовтих провів прес-конференцію після поєдинку 2-го туру Ліги націй

10 вересня пройшов матч 2-го туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними Чехії та України.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Поєдинок відбувся на стадіоні Fortuna Arena. Гра завершилася поразкою синьо-жовтих із рахунком 2:3.

Після завершення зустрічі головний тренер української команди Сергій Ребров провів прес-конференцію:

- Як ви оцінюєте гру? Чи не думаєте, що це просто нещасний випадок, що не вдалося добитися кращого результату?

- Ми засмучені результатом, програли важливий для нас матч. Але я вдячний гравцям, вони намагалися врятувати поєдинок. Я вважаю, що в першому таймі Чехія була дуже агресивною, було важко створювати. У цьому матчі все вирішили помилки, які ми зробили в обороні. Навіть коли ми забиваємо два голи. Другий тайм був інтенсивний, цікавий, ми могли забивати більше. Ми програли гру через свої помилки.

- Чи не йдете ви у відставку?

- Поки що не йду. Почекайте трішки.

- У матчі з Албанією були помилки, були помилки на Євро, і сьогодні. Це йде від гравців, які грають у захисті, потрібно викликати нових? Як ви будете боротися із цими помилками?

- Будемо працювати, будемо переглядати кандидатів. Упевнений, що будуть нові кандидати. Це й командні, й індивідуальні помилки. На жаль, сьогодні ми поступилися. Я вважаю, що в нас дуже багато роботи, зараз це важливо. Так, зараз нуль набраних очок. Яка ціль і мета збірної України зараз? Потрапити на чемпіонат світу. Ми можемо потрапити туди через кваліфікацію і через матчі Ліги націй. Поєдинки Ліги націй дуже важливі для нас. Я вдячний гравцям, вони сьогодні віддали все для перемоги. Я працюю зі збірною більше року. За цей період, якщо не брати чемпіонат Європи, я зустрічався з гравцями максимум три тижні. Тому це дуже важко. Упевнений, є над чим працювати, будемо виправляти наші помилки.

- У серпні ви говорили, що будете робити аналіз виступу збірної України на Євро. Чи закінчили ви це робити? Які висновки були зроблено?

- У нас була двогодинна пресконференція за підсумками Євро, я тоді все сказав.

- Чому наша команда не грає так агресивно, як чехи?

- Я не говорив, що ми не грали агресивно. Так, Чехія вдома грала дуже агресивно. Але й ми намагалися відбирати м'яч, після пропущеного голу ми багато пресингували, зрівняли рахунок завдяки пресингу й відбору. Я не можу сказати, що ми не були агресивні. І в другому таймі ми намагалися все робити. Ще раз кажу, я вдячний гравцям, вони зробили все. Якщо порахувати, скільки ми створили моментів, то цього вистачило б на декілька ігор.

- Чи не здивувало вас, що українська збірна мала таку велику підтримку на трибунах?

- Я бачив перед грою, скільки було українських прапорів, це дуже приємно. Ми вдячні не лише українцям, а й чехам, які підтримували збірну України, у тому числі й у матчі з Албанією, і коли ми минулого разу були тут. Нам завжди дуже приємно грати в Чехії. Ми вдячні всім уболівальникам, хто підтримує нас та Україну.

Данііл Агарков Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 10 вересня 2024, 07:10 0

«Залізний Майк» відзначив кубинця Давіда Морреля

Коментарі