Сергій РЕБРОВ – про матч з Чехією, поразку від Албанії та Мудрика

Тренер збірної поспілкувався з журналістами перед матчем Ліги націй

Наставник збірної України Сергій Ребров відповів на запитання перед матчем 2-го туру Ліги націй проти Чехії. Гра відбудеться 10 вересня, початок о 21.45.

У першому турі українська збірна поступилася Албанії 1:2, а чехи програли Грузії 1:4.

Про кадрову ситуацію та Мудрика: «Сьогодні Михайло тренується у загальній групі. Наскільки я бачу, є мікропошкодження, але всі гравці, які в команді, готові грати».

Про українських уболівальників на стадіонах (було 15 тисяч у матчі з Албанією): «Ми сподіваємося, але не можемо собі дозволити очікувати 15 тисяч наших фанів на чеському стадіоні у матчі проти Чехії. Але ми вдячні Чехії за можливість грати у Празі, а також за позицію Чехії з приводу війни в Україні. Ми почуваємося в Чехії як удома».

Про поразку Албанії - справедливо чи ні: «Як оцінити? Як і Чехія грала проти Грузії. Це рівень збірних, тут зібрані найкращі гравці. Ми мали перевагу з Албанією, але ми програли. Це означає, що команди приблизно одного рівня. Так буде й завтра. Я не вважаю, що є якась перевага у Чехії чи України. Нам потрібно показати інший настрій, треба прореагувати на те, що було з Албанією».

Про матч з Чехією: «Буде зовсім інша гра порівняно з Албанією. Чехія - агресивніша команда, вони грають удома. Ми подивилися всі їхні матчі. Вдома вони дуже агресивно діють, і нам треба бути готовими до цього. Буде зовсім інша гра».

Про збірну Чехії: «Мені подобається стиль гри Чехії. Це агресивний футбол, є конкуренція та складно когось виділяти. Усі гравці розуміють, як їм треба діяти. Ми це бачили на Євро. Але завтра нам потрібно дивитися на себе та показувати свій футбол. І треба показати реакцію після Албанії».

Про умови роботи: «Пам'ятаю, ми тут готувались минулого року до Північної Македонії. І жодних питань немає. Все вирішується дуже швидко, є всі умови. Тренуємося на хороших полях, і для мене все ідеально. Ми граємо для українців в іншій країні, але ми мріємо повернутися додому та грати для наших фанів у себе вдома».

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 вересня 2024, 18:58 51

Півзахисник – про матч з Албанією, майбутній поєдинок із Чехією і війну

Коментарі