Інгульцю поставили ультиматум. Підсумки онлайн-засідання клубів УПЛ

У президента клубу є час до 10 вересня 14:00, щоб прийняти рішення

На онлайн-засіданні клубів УПЛ 9 вересня була обговорена офіційна заява президента клубу Інгулець Олександра Поворознюка про зняття його команди з турніру УПЛ у разі недопуску стадіону в Петровому до організації матчу 6-го туру проти Чорноморця.

Керівники УПЛ запропонували висловитися всім клубам і не знайшли в них одностайного прийняття ситуації. За даними ТаТоТаке, 7 із 16 клубів (не рахуючи Інгульця, який не голосував би сам проти себе) утрималися або відмовилися виступати за ухвалення радикального рішення.

Інгулець представляв не президент або директор клубу, а головний тренер Василь Кобін. На нараді були присутні також керівники відповідних комітетів УАФ.

У підсумку Інгульцю запропоновано зіграти 14 вересня проти Чорноморця або на заявленому перед стартом сезону резервному стадіоні (Гірник у Кривому Розі), або в Одесі. І використати два наступні тижні для вирішення документальних питань щодо клубного стадіону, а саме: отримання акта про відповідність спортивної споруди технічним нормам (видається Державною інспекцією архітектури та містобудування України).

Без цього акту, який оновлюється щорічно, стадіон не може бути зданий в експлуатацію, і арена не може отримати відповідну категорію від УАФ.

Часу на ухвалення рішення Інгульцю відводиться до 14:00 10 вересня. В іншому разі команду буде знято з турніру Прем'єр-ліги, а його подальший статус розгляне УАФ.

Микола Степанов Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 вересня 2024, 18:58 42

Півзахисник – про матч з Албанією, майбутній поєдинок із Чехією і війну

Коментарі