Сіннер не стримався після перемоги на US Open і зізнався, кому її присвятив

Італієць – про завоювання трофея на нью-йоркському мейджорі

Італійський тенісист Яннік Сіннер, який очолює світовий рейтинг, поділився емоціями від перемоги над американцем Тейлором Фрітцом (№12 ATP) у фіналі Відкритого чемпіонату США (6:3, 6:4, 7:5).

«Відчуваю полегшення. Ти працюєш заради таких трофеїв, заради того, щоб грати великі матчі на великих стадіонах. Я такий щасливий, що можу забрати кубок із собою додому. У мене були дуже важкі поразки тут. Проти Карлоса з матчболом. Минулого року - проти Звєрєва. Я завжди знав, що цей корт близький мені. Просто намагався продовжувати свій шлях і вдосконалюватися. Робота не припинялася. Ми заберемо кубок із собою і відсвяткуємо сьогодні ввечері.

Останній період моєї кар'єри був непростим. Я люблю теніс, багато тренуюся заради таких моментів, але й за межами корту є життя. Я хочу присвятити цей титул своїй тітці, тому що вона нездорова. Не знаю, скільки ще вона буде поруч», - зізнався Сіннер після переможного фіналу.

Титул US Open 2024 - 16-й для Сіннера в кар'єрі (шостий у сезоні), а також другий трофей турніру Grand Slam, перший - на US Open. Крім того, Яннік виграв шість із шести фіналів у 2024 році.

Юрій Остроумов Джерело: US Open
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 вересня 2024, 01:14 6

Відомий у минулому футболіст виділив Шапаренка та Судакова

Коментарі