КОСИРІН: «Достатньо було подивитися на Мудрика, котрий лускав насіння»

Колишній нападник збірної України прокоментував поразку від Албанії

Колишній нападник національної збірної України Олександр Косирін ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями від поразки підопічних Сергія Реброва в стартовому матчі Ліги націй з албанцями (1:2):

«Чому так болісно сприймається ця невдача? Бо найгірше, коли не виправдовують сподівань, адже перед поєдинком більшість експертів вважали фаворитами українців. На жаль, все закінчилося вольовою перемогою албанців, яку аж ніяк не назвеш незаслуженою. У наших була перевага тільки в контролі м'яча, але який з цього зиск, коли до гарматних пострілів здалеку чи точного останнього пасу справа не доходила.

Складно сказати чому такою безпорадною виглядала наша збірна біля своїх воріт при стандартах суперника й біля володінь гостей. Недооцінила суперника? Не думаю, адже хлопці чудово розуміли, як багато важить старт у престижному турнірі. А може не викладалися на всі сто відсотків, щоб без пошкоджень повернутися до своїх клубів, де заробляють мільйони?

Не хочеться в це вірити, хоча певні сумніви з'явилися, коли під час телетрансляції в кадр потрапив Михайло Мудрик, який на трибуні, посміхаючись, лускав насіння, зовсім не переймаючись за своїх партнерів, яким було непереливки.

Мені вже доводилося читати в післяматчевих коментарях, що, мовляв, не ті футболісти виступають за Україну. Але це вибір Сергія Реброва, який відповідає за результат. Будемо сподіватися, що ще не все втрачено, що відбулася чоловіча розмова й будуть зроблені правильні висновки. Тим паче, що українська збірна не провалювала два поєдинки поспіль. Тому в матчі з чехами є нагода реабілітуватися».

ВІДЕО. Мудрик під час матчу України з Албанією лускав насіння на трибуні

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 вересня 2024, 07:01 7

7 вересня підопічні Сергія Реброва поступилися албанцям 1:2 на старті Ліги націй

Коментарі