«Вони ж друзі». Леоненко пояснив, чому Ребров не піде зі збірної України

Експерт упевнений, що нинішній наставник синьо-жовтих допрацює свій контракт до кінця

7 вересня відбувся матч першого туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними України та Албанії. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь гостей.

Після завершення зустрічі колишній гравець київського Динамо Віктор Леоненко, а нині експерт, висловився про майбутнє Сергія Реброва на посаді головного тренера синьо-жовтих:

- Ребров після матчу сказав, що на полі не було команди, але чому тренер жодного разу не взяв провину на себе? Хіба не він відповідає за команду?

- Це вже до нього питання. У нас Фоменко так любив говорити, царство йому небесне. Він теж вважав, що винна завжди команда, але тільки не тренер.

- Як думаєте, після невдачі на Євро і провального матчу з Албанією, Ребров допрацює свій трирічний контракт зі збірною?

- Вони ж друзі з Шевченком, тому, напевно, допрацює. Хоча, якщо його почнуть критикувати всі підряд, то може й не допрацювати. Але тоді доведеться платити неустойку, а я не знаю, чи є в УАФ на це гроші. Я думаю, що Ребров допрацює свій контракт.

- Чого чекаєте від матчу з Чехією?

- Тут уже відступати нікуди. Якщо їх грузини впевнено обіграли, то, може, і ми обіграємо. Подивимося. Зараз не хочу гадати, - заявив Леоненко.

Данііл Агарков Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 вересня 2024, 07:34 8

Що ж такого Ребров та Вісенте Гомес говорили гравцям?

Коментарі