ЛЕОНЕНКО: «Найкраща збірна три удари у площину воріт з Албанією не робить!»

Колишній форвард Динамо прокоментував поразку збірної України від албанців

7 вересня відбувся матч першого туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними України та Албанії. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь гостей.

Після завершення зустрічі колишній гравець київського Динамо Віктор Леоненко прокоментував поразку синьо-жовтих:

- Вікторе Євгеновичу, чому зі збірною Албанії стався провал?

- Це не провал, а наш рівень. Я взагалі не зрозумію, чому багато хто вважає, що в нас найкраща збірна за всю історію. Найкраща збірна три удари у площину воріт з Албанією не робить!

Ми звикли грати в даремний контроль м'яча. Реброву треба шукати проблему - чому немає моментів. Якщо немає моментів, це означає, що гравці у нас не особливо хороші. Нехай вже краще тактика на контратаках буде, ніж ось це ось перекочування.

Ребров повинен пам'ятати, як Барселона возила Динамо в наш час, але навіть тоді у нас були моменти. А зараз - нічого!

Я не збираюся матюкати нашу збірну, але Реброву треба робити висновки і думати, як створювати моменти. Нам треба або сміливіше грати, або змінювати футболістів. Можливо, слід грати з двома нападниками.

А то в нас купа півзахисників, а Судакова, Бражка і Шапаренка взагалі не було видно. Я розумію клуби. Вони хочуть дорого продати своїх футболістів і тому їх хвалять, але після матчу з Албанією Судаков і Шапаренко точно подешевшають.

Говорили-говорили про те, щоб не повторити результат із Румунією, і в підсумку 1:2 програли, а могли і з більшим рахунком поступитися.

- Хто з гравців уже не тягне рівень збірної і кого Ребров може викликати, щоб підсилити гру? Можливо, варто придивитися до Гуцуляка, Назаренка, Краснопіра?

- Я до складу не лізу і не збираюся підказувати Реброву. Не хочу робити його роботу.

- Що скажете про голи у вчорашньому матчі?

- З кутового нам забили дурний м'яч. Ми теж такий забили, коли воротар албанців помилився. Конопля відзначився випадковим голом, бо моментів у нас не було. Після замін ударів у нас стало більше, але загрози вони не несли. У албанського воротаря не було таких сейвів, як у Трубіна. Що тільки албанці не робили, навіть п'ятками грали!

Але мені навіть розбирати цю гру нецікаво, тому що за 90 хвилин ми створили півтора моменти.

Данііл Агарков Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 вересня 2024, 16:15 3

Як і повідомлялося раніше, Голден Мафвента став гравцем харківського клубу

Коментарі