Йожеф САБО: «Ці шмаркачі ще повинні смоктати груди в мамки»

Відомий тренер – про гру збірної України проти Албанії

Колишній тренер «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився думками про матч національної команди проти Албанії (1:2) у Лізі націй.

- Йожефе Йожефовичу, збірна України вперше в історії програла Албанії. Що можете сказати про матч?
- Мені соромно і боляче за гру збірної України. Я через них не спав учора. Пів ночі ходив туди-сюди, переживав. Не очікував такого.

Хочу звернутися до журналістів та експертів. Не треба звеличувати наших футболістів і ліпити з них зірок. А то, як послухаєш, то Шапаренко мало не в «Реалі», Судаков у «Ювентусі», Ванат у «Барселоні». Ну куди їм? Вони ще мають смоктати груди в мамки. Вони у футбол не вміють грати - шмаркачі!

Учора в першому таймі Циганков хотів зупинити верховий м'яч, а той від нього відскочив на кілька метрів. Ну йолки-палки. І це футболіст, який грає в Ла Лізі, що тоді про інших говорити.

- Чому наша збірна перекочує м'яч і не створює небезпечних моментів?
- Я не розумію, що це за футбол. Жодного удару по воротах у першому таймі, жодної передачі вперед на загострення. Щойно грають уперед, то одразу брак. Що буде далі? Як би сумно це не звучало, але зараз такий рівень наших футболістів. Албанія здорово виглядала порівняно з нами.

- Чи є в цьому вина Реброва?
- Я не буду лізти до Реброва, тому що не знаю, як зараз побудований тренувальний процес у збірній. Можу тільки сказати, що вчора наші футболісти показали, що вони ще «молочні». Їм буде важко переходити в Європу.

Володимир Клепач Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 вересня 2024, 15:49 4

У Владислава Кабаєва та його дружини Томи народилася донька

Коментарі