РЕБРОВ: «Чому так знову відбувається? Тому що граємо із сильним суперником»

Наставник збірної України – про схожість матчів проти Албанії та Румунії

7 вересня відбувся матч першого туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними України та Албанії. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь гостей.

Після завершення зустрічі головний тренер синьо-жовтих Сергій Ребров у флеш-інтерв'ю прокоментував поразку своїх підопічних:

- Розумію, що результатом ви незадоволені, а чи задоволені грою? Якщо так, то якими моментами, відрізками гри?

- Якщо ми незадоволені результатом - ми незадоволені грою. Ми створювали деякі моменти, але я вважаю, що сьогодні не було команди на полі.

Це важко, потрібно дивитися всю гру, проаналізувати її. Ми граємо через 3 дні. Ми незадоволені результатом та грою.

- На Євро була поразка у першому матчі. Зараз також. Чи бачите ви щось спільне з тим матчем? Чому так відбувається вдруге поспіль?

- Бо ми граємо проти сильного суперника. Ось чому це відбувається. Так, ми забили м'яч, отримали впевненість, але, на жаль, пропустили, це стається у футболі.

Я не можу зараз вам сказати, що це такий самий матч. Сьогодні ми намагалися створювати моменти, ми сьогодні не завдали першого удару в отвір воріт на 80-й хвилині. Нам потрібно готуватися, у нас обмаль часу та потрібно виходити з іншим настроєм.

- На початку 2-го тайму команда забила гол, були моменти. Про що розмовляли у перерві? Порівнюючи з 1-м таймом, здається, що вийшла зовсім інша команда.

- Я не вважаю так. Ми намагалися створювати моменти у 1-му таймі. Ми грали проти дисциплінованого суперника, який намагався щільно та організовано оборонятися. Було важко у 1-му таймі. У 2-му забили гол, отримали впевненість. Були ще моменти.

- Зінченко не вийшов у старті. Це тактичне рішення? На якій позиції ви бачите його у збірній?

- Лівим захисником, - сказав Ребров.

Данііл Агарков Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 вересня 2024, 07:42 6

Ерлінг мріє про «Реал»

Коментарі