Був трилер, виявили характер. Гравці Лівого Берегу – про матч із Вересом

Лівий Берег у вольовому стилі переміг клуб із Рівного

Клуб Лівий Берег із Києва у вольовому стилі переграв рівненський Верес (3:1) в матчі 5-го туру УПЛ.

Підопічні Віталія Первака після перерви проявили характер і перевернули все з ніг на голову. Для київської команди це була друга поспіль в елітному дивізіоні. Гравці Лівого Берега Тарас Галас і Клім Приходько розповіли про перемогу над Вересом.

Тарас Галас розповів про свої враження від дебютного голу в УПЛ, а також відзначив гру команди у другому таймі:

«Залишилися дуже позитивні емоції після матчу. Щасливий, що зміг відзначитися дебютним голом в УПЛ. Думаю, своїм старанням ми заслужили на перемогу. У роздягальні тренер зміг підібрати правильні слова, і вся команда правильно на них відреагувала. У моменті з голом побачив, що Клім може віддати мені у вільну зону і вчасно стартував на цю передачу. Головне було пробити над голкіпером і мені це вдалося.

З кожною грою ми почуваємося більш розкуто на футбольному полі. На початку було дуже незвично грати за такої інтенсивності. Приємно, що від туру до туру прогресуємо в елітному дивізіоні. Думаю, що гратимемо ще краще».

Півзахисник Лівого Берега Клім Приходько забив м'яч, який дозволив зрівняти рахунок і повірити у власні сили:

«Щасливий, що відразу після появи на полі зумів забити. Тарас скинув м'яча мені, а я пробив у дальній кут. Відразу думав прострілювати, але потім змінив своє рішення і це пішло на користь. Після голу видихнув з полегшенням і відчув впевненість у власних силах. У першій половині зустрічі зіграли нижче своїх можливостей, а за другий тайм треба всіх похвалити. До перерви був справжній трилер. Добре, що змогли після перерви перевернути все з ніг на голову.

Для мене кожен гол важливий. Півзахисники не так часто забивають, але я хочу якомога більше приносити користі команді. Дебютна перемога над Чорноморцем додала команді впевненості у власних силах. З нетерпінням очікую на гру проти Кривбасу. Хочу забити своїй колишній команді».

Наступну офіційну гру Лівий Берег проведе на домашній арені 15 вересня о 15:30 проти Кривбаса.

Микола Степанов Джерело: ФК Лівий берег
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 вересня 2024, 08:48 0

Олександр переміг Майріса у 2018 році