ІВАЩЕНКО: «Бувають моменти, коли одна помилка коштує пропущеного гола»

Головний тренер Оболоні прокоментував поразку від Зорі

Головний тренер Оболоні Валерій Іващенко прокоментував поразку від Зорі (0:2) у 5-му турі УПЛ.

- Прикра поразка - перші 25 хвилин були обнадійливими, команда непогано створювала моменти, грала першим номером, але щось пішло не за планом, особливо після пропущеного голу.

- Важко щось казати, коли намагаєшся грати агресивно, першим номером, створювати моменти. Зоря - непогана команда, має індивідуально хороших гравців, тому є моменти, коли одна помилка коштує пропущеного м'яча. Те, що трапилося у першому таймі - підтвердження цьому.

- Чому так склалося, що пропустили гол, гра призупинилася, потім пропустили другий та вилучення? Над чим потрібно працювати, щоб виправити прикру для себе ситуацію?

- Звісно, тренер завжди відповідає за результат, ми у тренерському штабі знаємо всі ці нюанси та моменти - це запитання виключно до нашого колективу, хлопці знають, чому так сталося, але кожен сам собі дасть відповідь.

- З чим пов'язана заміна Сергія Суханова одразу після перерви?

- Всі бачили, що Сергій старався - здавалося, грав активно, але щось не виходило у завершальній фазі. Тому думали, намагались щось змінити - у нас є швидкісний форвард Блізніченко. Думали, що він увійде в гру краще.

Микола Степанов Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 вересня 2024, 08:11 13

Першу позицію у рейтингу займає бразильський воротар «Ліверпуля» Аліссон