Олег ФЕДОРЧУК: «Чижевський може з нуля будувати команду»

Відомий експерт став гостем програми «Україна футбольна»

У четвертому турі Першої ліги було забито всього дев'ять голів, причому п'ять із них в протистоянні «Діназа» та «Маріуполя» (1:4). Авторитетний фахівець Олег Федорчук в етері «Україна футбольна» розповів про причини такої низької результативності.

«Це свідчить проте, що тренери вже отримали більше інформації про суперників та ретельно їх вивчили. Більшість команд насамперед грає від оборони. Бачимо багато жовтих карток та вилучень. На початку сезону всі насамперед намагаються боротися за результат», - вважає Федорчук.

Також 63-річний спеціаліст відзначив роботу Олександра Чижевського. «Чижевський в мене грав і дуже радий за свого вихованця. Він був дуже розумним футболістом. На мою думку, це один із найкращих тренерів Першої ліги. За ці п'ять років Чижевський довів, що може практично з нуля будувати команду. «Агробізнес» - дуже організована команда, яка зараз досягає результату. Вони насамперед якісно грають у захисті і вміють терпіти. Думаю, що «Агробізнес» цього року претендуватиме на вихід в УПЛ», - резюмував досвідчений спеціаліст.

Більше експертної думки не лише про Першу, а й про Другу лігу, в інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ «Україна футбольна».

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 03 вересня 2024, 02:12 1

Ігор Цвєтов завоював золото на 100-метрівці у класі Т35, випередивши двох нейтралів.