ВАН ЛЕУВЕН: «Металіст 1925 мав 5–6 моментів, щоб відкрити рахунок»

Головний тренер харківської команди розповів про гру проти клубу ЮКСА

Головний тренер харківського Металіста 1925 Патрік ван Леувен розповів про гру його команди в матчі 4-го туру Першої ліги проти клубу ЮКСА (0:0):

- У нас було більше моментів, я думаю, що команда добре грала, нам було потрібно реалізувати ці моменти. Як я пригадую, ми мали 5-6 шансів, де могли відкрити рахунок. Ми могли це робити, як в першому, так і в другому таймі.

Я лише тиждень працював з командою, тож для футболістів це комплімент, що вони зуміли ці моменти організувати, але, на жаль, не реалізували. Це ми маємо виправити, оскільки футболісти мають бути на своєму місці, там, куди спрямовується м'яч. А в нас, іноді, так траплялося, що гравця не було на потрібному місці.

- Гравці вже зрозуміли ваші вимоги?

- Сьогодні гра була організована так, як ми хочемо. Ми маємо ще збільшувати темп, аби ми могли більше та швидше обігравати суперників та, як я вже казав, реалізувати свої моменти. Я це сказав команді, вони не мають опускати голову, вони мають дивитися вперед на ті моменти, які будуть. І також мають поставити собі запитання: чому я не був на місці, коли міг забити перший гол.

- Чим вас здивував суперник?

- Суперник сьогодні постав організованою командою. Вони хотіли грати більш прямо, ніж ми прагнемо грати. У першому таймі вони не створили жодного моменту, а вже в другому таймі вони мали кілька нагод. Суперники добре працювали в захисті.

- Кравець вимушено залишив межі поля, що з ним?

- Завтра зранку будемо говорити з лікарем та Василем і подивимося, як він себе почуває. Думаю, що все буде нормально.

Микола Степанов Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 вересня 2024, 01:31 0

Вілліан розглядає перехід до Олімпіакоса, за який виступає Роман Яремчук