БАБИЧ: «Багато подарунків зробили Поліссю. Божевільні дії наших гравців»

Головний тренер «Чорноморця» підсумував гру 5 туру

Головний тренер одеського «Чорноморця» Олександр Бабич прокоментував розгромну поразку від житомирського «Полісся» в 5 турі УПЛ (1:4).

- На самому початку гри був пенальті, це вплинуло на гравців і на подальший розвиток подій на полі?

- Звичайно, вплинуло. Я можу сказати, що ми дуже багато подарунків зробили з початку матчу «Поліссю», і, звичайно, це вплинуло. Трошки божевільні дії були в наших гравців. Але за другий тайм я хлопцям подякував.

Звичайно, «Полісся» ставить трошки інші завдання, але навіть з такою командою ми могли грати, якщо б з початку грали більш надійно, більш впевнено, не самовпевнено, а впевнено. Я вважаю, що такій команді давати таку велику фору є самогубством.

- Богдан Бутко зауважив, що є проблеми в обороні. Ви, як тренер, як прокоментуєте це?

- Щоб так глибоко не вникати, в обороні грають всі. У нас в обороні повинні відпрацьовувати як нападники, так і півзахисники. Можу сказати, що великих претензій за ці чотири матчі в мене не було.

Сьогодні, звичайно, перші хвилини призвели до того, що ми пропустили три швидкі м'ячі. Не можу сказати, що у нас в обороні прохідний двір був, але насамперед ми пропустили через наші дитячі помилки.

- Ми вже згадували перший пенальті, але це був не єдиний пенальті у ваші ворота сьогодні. Наскільки виправдані вони, і чи все-таки проблема лише в помилках?

- Якщо гол забивається - то помилки, але такі грубі помилки, які були у нас - це дуже сильно б'є... Зичайно, будемо аналізувати.

Пенальті був. Якщо йти послідовно від гри до гри, то такий же момент був і в ворота «Зорі», коли ми з ними грали, але трактувалося трошки інше. Зараз - це пенальті. Ну, значить, так воно і треба.

Ми цей результат приймаємо, звичайно, але розуміємо, що поки не налагодимо надійну гру з м'ячем, у нас можуть виникати такі дуже прості голи, які ми сьогодні пропустили.

- Чого не вистачило в другому таймі? Бо гол у роздягальню подарував, напевно, надію.

- Забитого м'яча. Був один момент, другий момент, мали забивати. Такий навал трошки у нас був. Ще раз повторюся, що за дркгийй тайм я подякував хлопцям. Але здорово зіграла оборона «Полісся» - надійно, просто. Захисник на лінії виручив, коли пробивав головою... Не пам'ятаю, хто.

Якщо б рахунок був 2:3 - трошки би, може, шанси були, а так що 1:3, що 1:4 - тут ми вже розкрилися і, звичайно, десь пропустили цю контратаку.

Сергій Рип'юк Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 серпня 2024, 16:04 43

Віктор Коваленко залишив «Аталанту»