Імад АШУР: «Активний пресинг протягом всієї гри – це бажання на майбутнє»

Головний тренер «Полісся» підсумував гру з «Чорноморцем»

Головний тренер житомирського «Полісся» Імад Ашур прокоментував розгромну перемогу своєї команди в грі 5 туру УПЛ проти «Чорноморця» (4:1).

- Перемога за рахунком може виглядати легкою, чи була вона такою за наповненням гри?

- Ні, гра точно не була легкою за свої наповненням. Знову було два тайми, які певною мірою можна назвати різними. Дуже добре, що сьогодні перший тайм був нашим, окрім деяких конкретних епізодів. В другому таймі ми розуміли, що доведеться трохи постраждати. Я завжди казав і буду продовжувати: це треба теж вміти робити.

- Активний та високий пресинг в більшості матчу, який на старті поєдинку виявився результативним, був частиною вашого плану на матч?

- Активний пресинг протягом всієї гри - це наше бажання на майбутнє! Поки нас вистачає лише на певну частину гри. Для того, щоб адаптуватися до цього пресингу, цих вимог, щоб не просто імітувати, нам потрібен час-час! Ми це моделюємо не тільки з точки зору тактичних вимог, а й з точки зору фізичних і ментальних - теж. Для цього треба бути готовими по всім фронтам

- Сьогодні ви статусі тренера команди УПЛ перемагаєте в рідній Одесі, що відчуваєте?

- Я радий, що ми перемогли. Я бажаю своєму рідному місту усього найкращого, завжди так чи інакше слідкую за командою, в якій я раніше був в якості тренера академії. Щойно хлопцям розповідав, що під час офіційної частини випуску, яка була на цьому стадіоні, одна людина з керівництва в тунелі арени мене запитала, чи уявляю я себе головним тренером, який буде виходити з цього підтрибунного приміщення. Це сталося сьогодні! Я завжди буду пам'ятати ті щирі емоції, які в мене були з хлопцями з академії, буду завжди вдячний тій довірі, бо без того кроку не було б того, що є сьогодні. Побажаю «Чорноморцеві» усього найкращого від себе. Дуже радий, що мені вдалося вийти на це поле, з цього тунелю саме в якості головного тренера. Сьогодні це був головний тренер «Полісся», який, я думаю, заслуговував перемоги, за що я безмежно дякую хлопцям. Я завжди буду їм вдячним, коли роблять все для перемоги.

- Як можете коротко прокоментувати перший відтинок чемпіонату: 3 перемоги та 1 нічия?

- Я б краще коментував кожну гру окремо, бо ми працюємо від гри до гри. Добре, що певних матчах ми можемо здобувати ще й результат. Ми маємо це приймати та приймати ті речі, які дозволяють нам це робити та маємо компенсувати ті речі, які нам ще треба покращити. Тільки потім думати, чесно, я ніяк не можу це оцінити. Для мене добре, що сьогоднішня гра була прийнятною по грі і є результат, яких задовільнить всіх, хто співчуває та вболіває за клуб.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 серпня 2024, 11:00 1

Українець знову буде в одному клубі з експартнером по Ман Сіті