КРАСНОПІР: «Квасниця віддав такий пас, що мені залишалося підставити ногу»

Нападник «Руху» дав коментар після перемоги над «Інгульцем»

Нападник «Руха» Ігор Краснопір дав коментар після перемоги в матчі 5-го туру УПЛ над «Інгульцем» (5:0).

«В першому таймі команді не все вдавалося на полі. Мені було важко, адже я мало зустрічався з м'ячем, не давав достатньої динаміки своїми відкриваннями для партнерів. В другій половині гри команда перебудувалась, я став частіше взаємодіяти з партнерами і почали з'являтись моменти. Ми тиснули на «Інгулець», не давали супернику часу на роздуми та не дозволяли багато працювати з м'ячем, накривали його. В ці моменти з'являлись зони, «Рух» пресингував суперника, забирав м'яч, проводив швидкі атаки й це принесло позитивний результат.

Віталій Холод запустив «свічку», а я не вимкнувся з ігрового епізоду - вдалося зробити хороший перший дотик, після чого продовжив рухатись з м'ячем вперед, вдарити по воротах і забити гол. А другий мій гол - це повністю заслуга Іллі Квасниці: він все зробив у цьому моменті та віддав таку передачу, що мені залишилось лише підставити ногу.

Дуже вдячний вболівальникам, адже надзвичайно приємно чути, коли вони вигукують моє прізвище, це шалена мотивація. Хочеться, звісно, забивати ще більше та реалізовувати всі свої моменти, але я задоволений і тим, що є наразі. Якщо чесно, то не ставлю перед собою конкретних цілей щодо кількості голів - хочеться бути зарядженим на кожний матч та отримувати задоволення від гри. В мене є хороша нагода вчитись та вдосконалюватись, покращувати свою гру в багатьох аспектах, виправляти певні недоліки».

Микола Степанов Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 серпня 2024, 21:39 0

Наставник збірної України вірить, що і Артем, і римляни додаватимуть по ходу сезону