В УЄФА оцінили особисті досягнення Роналду в Лізі чемпіонів

Александер Чеферін – про гольові показники португальця

Президент УЄФА Александер Чеферін дав оцінку досягненням у Лізі чемпіонів португальського нападника Кріштіану Роналду, який, як відомо, став володарем спеціального призу від Європейського футбольного союзу.

«Кріштіану Роналду - одна з найяскравіших зірок у сузір'ї Ліги чемпіонів УЄФА. Його видатні досягнення як бомбардира в цьому змаганні, схоже, мають витримати випробування часом і стати видатним викликом для майбутніх поколінь.

Постійні успіхи на найвищому рівні свідчать про його невпинне прагнення як до командних, так і до індивідуальних нагород. Упродовж більш ніж двох десятиліть він безперервно розвивав і вдосконалював свою гру, продовжуючи при цьому з юнацькою пристрастю забивати та святкувати голи.

Його професіоналізм, трудова етика, відданість справі і здатність блищати на найбільшій сцені - це якості, які футболісти всього світу повинні прагнути наслідувати», - заявив Чеферін.

Кріштіану Роналду, нагадаємо, провів у Лізі чемпіонів 183 матчі, забив 140 голів - це найкращий в історії показник результативності в турнірі.

Юрій Остроумов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 серпня 2024, 19:51 305

29 серпня в Монако відбулося жеребкування основного раунду ЛЧ

Коментарі