Тарас МИХАЛИК: «Шапаренку не вистачило виконавської майстерності»

Колишній гравець збірної України – про матч-відповідь «Динамо» із «Зальцбургом»

У матчі-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів футболісти київського «Динамо» зіграли внічию з австрійським «Зальцбургом» - 1:1 і за сумою двох поєдинків вибули з найпрестижнішого європейського турніру.

У розмові з кореспондентом Sport.ua колишній гравець збірної України і «Динамо» Тарас Михалик розповів, чого не вистачило киянам в Австрії:

«Мені сподобалося, як динамівці діяли в Зальцбурзі. Хоча, якщо відверто, врятуватися після домашніх - 0:2 у протистоянні з рівним за силою візаві, дуже важко. Але слід віддати належне підопічним Олександра Шовковського, які грали з максимальним викладенням, з чітким планом. І якби реалізували в дебюті гольовий момент, то все могло закінчитися на їхню користь. На жаль, не склалося, ба більше, незабаром м'яч уже опинився в сітці воріт киян. Іронія долі. Тепер, щоб справа дійшла до овертайму, треба було забивати вже тричі. Гості тиснули щосили, але змогли тільки вирівняти становище. Були ще небезпечні моменти біля володінь господарів, проте Шапаренку не вистачило виконавської майстерності. Шкода», - сказав Михалик.

Максим Коваленко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 серпня 2024, 15:15 1

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 29 серпня о 20:00

Коментарі