Дані Ольмо поділився враженнями від дебюту за Барселону

Хавбек забив гол, чим допоміг каталонцям перемогти

Іспанський півзахисник «Барселони» Дані Ольмо розповів свої враження від дебютного матчу за каталонців проти «Райо Вальєкано»:

«Я цього дуже чекав. Сьогодні це нарешті сталося, тому я дуже радий, що зіграв, врешті-решт дебютував і допоміг команді».

Матч між «Райо Вальєкано» та «Барселоною» пройшов ввечері 27-го серпня на стадіоні «Естадіо де Вальєкас». Ольмо розпочав цю гру на лаві запасних, але вже на початку другого тайму, за рахунку 1:0 на користь господарів поля, дебютував за каталонців. На 82-й хвилині, іспанський півзахисник відгукнувся на передачу 17-річного вінгера Ламіна Ямала, і ударом в один дотик відправив м'яч в сітку воріт, чим допоміг каталонцям здобути перемогу з мінімальною перевагою 2:1.

За свій перформанс у грі іспанський хавбек отримав від веб-портала WhoScored оцінку 8.1, ставши найкращим гравцем матчу.

Ольмо перейшов до «Барселони» з «РБ Лейпцига» за 55 мільйонів євро. Веб-портал Transfermarkt оцінює трансферну вартість 26-річного іспанця у 60 мільйонів євро.

У сезоні 2023/24 Ольмо провів за «РБ Лейпциг» в Бундеслізі 21 матч, в яких забив 4 голи та віддав 5 гольових передач. На переможному для Іспанії Євро-2024 хавбек був одним з ключових гравців у складі червоної фурії і зіграв 6 матчів, відзначившись 3-ма голами і 2-ма результативними пасами.

Іван Распутін Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 серпня 2024, 01:23 14

Головний тренер «Динамо» відповів на запитання після матчу Q4 ЛЧ в Австрії