Чорноморець з пригодами з'їздив на матч УПЛ в Київ

Понеділок видався важким днем для одеситів

Виїзний матч одеського «Чорноморця» з «Лівим Берегом», який був зіграний у рамках 4-го туру УПЛ, не обійшовся для «моряків» без низки пригод.

У день гри команда Олександра Бабича завчасно виїхала із розташованого у центрі Києва готеля «Holiday Inn», щоб у відповідності до регламентних вимог бути на стадіоні за півтори години до початку матчу.

Однак на шляху до «Арени Лівий берег» клубний автобус одеситів підстерігала несподіванка. Через понеділковий ракетно-дроновий обстріл Київщини рашистами та повітряну тривогу на транспортній магістралі столиці утворився колапс, у який і потрапив «Чорноморець». Опинившись у «пробці» на Дніпровській набережній, невеличку відстань у кілька кілометрів автобус «моряків» долав більше, ніж півтори години. Врешті решт одеська команда на стадіон дісталася, а матч замість 15:30 було розпочато о 17:00.

Однак на цьому дорожні неприємності для «Чорноморця» не завершились. Як стало відомо Sport.ua, коли команда поверталася додому, на автотрасі Київ - Одеса автобус несподівано зламався. Це сталося, коли вечір був у розпалі і надворі вже стемніло. На щастя, майстерність водія автобуса все ж дозволила вирішити проблему і після незапланованої паузи в дорозі «Чорноморець» продовжив свій шлях до пункту призначення. В Одесу команда прибула акурат у розпал цієї ночі.

Нагадаємо, що матч «Лівий Берег» - «Чорноморець» завершився перемогою господарів поля 1:0. Для «лелек» ця перемога стала дебютною в УПЛ.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 серпня 2024, 07:36 1

Український боксер не планує поступатися

Коментарі