Євген Кісілюк перейшов до клубу польської Плюс Ліги

Догравальник національної збірної України поповнив лави «ГКС Катовіце»

Цьогорічне міжсезоння у чоловічому волейболі характерне тим, що вже другий український волейболіст став гравцем клубу з польської Плюс Ліги. Трохи раніше до «МКС» (Бендзіна) перейшов центральний блокуючий Валерій Тодуа. І ось тепер стало відомо, що у «ГКС Катовіце» виступатиме 29-річний догравальник національної збірної України Євген Кісілюк.

Попередньою його командою був «Епіцентр-Подоляни» з Городка Хмельницької області, який у сезоні 2023-2024 років став володарем Кубку та Суперкубку України, а також посів 2 місце в Суперлізі.

У складі збірної України цього літа Кісілюк виграв турнір Золотої Євроліги і був одним із небагатьох волейболістів, який залишився в команді, після того, як залишили збірну ціла група гравців.

Контракт із клубом «ГКС Катовіце» підписано на один рік.

Додамо, що у польській Плюс Лізі у новому сезоні втретє поспіль виступатиме львівський «Барком-Кажани», у складі бронзового призера минулого чемпіонату Польщі варшавського «Проєкту» знову можна буде побачити капітана національної збірної України Юрія Семенюка. А тренером-консультантом ще одного польського клубу «Чарні Радом» став наставник національної збірної України Рауль Лосано.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 серпня 2024, 16:28 4

МЮ втратив нічию в матчі АПЛ