Віктор ЛЕОНЕНКО: «У ворота Динамо можна було три пенальті призначити»

Екс-форвард «Динамо» – про матч проти «РБ Зальцбург»

Колишній форвард «Динамо» Київ Віктор Леоненко поділився своєю думкою з приводу суддівства в матчі плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти «РБ Зальцбург» (поразка 0:2):

«У ворота «Динамо» можна було не один, а три пенальті призначати. Спочатку Михавко рукою зіграв лежачи, потім штовхав суперника в спину. Добре, що той не впав. Якби не втримався на ногах, то, ймовірно, почули б свисток арбітра.

Шовковський незадоволений суддівством. Закономірно, але, думаю, не тим, що на Ярмоленку фол не призначили. Найімовірніше, невдоволення викликане малою кількістю жовтих карток. Гра була дуже жорсткою. Футболістів можна було заспокоїти попередженнями. Він цього не зробив. Слабенький суддя був. Скільки разів наступали на ноги, пальці тепер чорні будуть. Не розумію, навіщо арбітрів низького рівня призначати на ключові матчі кваліфікації Ліги чемпіонів. По такій контактній грі виніс лише чотири попередження.

Знову ж таки, це говорить про його кваліфікацію. Грубий фол Дубінчака залишився без уваги, Шапаренку можна було сміливо червону картку давати. Після поштовху в спину була явна відмашка по обличчю. Так поводитися не можна, некрасиво дуже. Це не чемпіонат України, де все дозволяється. Трапиться жорсткіший суддя, і за такі порушення каратимуть вилученнями».

Олег Дідух Джерело: Футбол 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 23:59 0

Голи для лондонської команди забили Крістофер Нкунку та Ноні Мадуеке

Коментарі