Тренер ФК Пробій: «Інгулець грав резервним складом, але приємно виграти»

Володимир Ковалюк прокоментував перемогу в матчі Кубку України

Головний тренер футбольного клубу «Пробій» з Городенки Володимир Ковалюк прокоментував перемогу своєї команди в третьому попередньому раунді Кубку України над петровським «Інгульцем» (2:2, пен. 4:2).

«Валідольна гра. Хотів би привітати наших вболівальників, наші ЗСУ з важкою перемогою, оскільки суперник був з Прем'єр-ліги. Звісно, вони не грали основним складом, а резервним, але завжди приємно вигравати.

Хотілося виграти не в додатковий час, а в основний, тому що забирає багато сил. Та й погода самі бачите яка, жарко. Але в цілому футболісти витримали. Хотів би їм подякувати за перемогу. Бачите, вболівальники вболівають за нас.

Ми грали вже п'яту гру, «Інгулець» зіграв три в чемпіонаті. Вони вперше грали з цієї стадії, могли б бути трохи свіжішими.

Але хлопці молодці, билися на футбольному полі і не поступилися. Велика подяка всім, хто розвиває клуб - керівництву, вболівальникам. Ну і футболісти стараються в цей непростий час - війна, ЗСУ нам дозволили грати футбол і ми приносимо маленькими перемогами радість для вболівальників.

Пропустили наприкінці? Ну це з концентрацією зв'язано. Пархуц отримав травму, вийшов молодий футболіст, поки вони розбиралися в штрафному, де має хто грати, пропустили гол.

Тепер чекатимемо, хто приїде в Городенку, адже, як я подивився, ми з найслабшої ліги і до нас приїде або команда з Прем'єр-ліги, або з Першої. Будемо готуватися», - сказав Ковалюк.

Сергій Рип'юк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 07:07 1

Олег Федорчук виділив Володимира Бражка