ВЕРНИДУБ: «Сподобалося: хлопці грали у футбол, а не сиділи у захисті»

Головний тренер «Кривбасу» прокоментував поразку від «Бетіса» у Q4 ЛК

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб після першого матчу 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій 2024/25 проти іспанського «Бетіса» (0:2) прокоментував гру на прес-конференції:

- Важко щось коментувати. Тим паче, ми програли 0:2. Нам протистояв дуже непоганий суперник. Потужний суперник з однієї з топ-5 європейських ліг - Ла Ліги. Матч був для нас важким. Але мені сподобалось те, що хлопці все рівно грали. Не сиділи в захисті, а дійсно грали. Матч вийшов цікавим: і суперник атакував, і ми. Різниця тільки в тому, що у «Бетіса» десь більше майстерності. Тому вони і забили два непоганих голи, та перемогли.

Будемо готуватись до наступних матчів. Зараз за два дні у нас гра з «Інгульцем» в УПЛ у Кривому Розі. Треба спокійно все проаналізувати. Я сказав хлопцям, що такі матчі повинні приносити задоволення. Адже поєдинки з європейськими командами нас вчать, мене і гравців, до чого треба прагнути в подальшому. Якщо будеш сумлінно працювати і робити все як потрібно, то ти обовʼязково досягнеш якихось вершин. По-іншому ніяк.

- «Кривбас» провів вже два матчі в Кошице. Як вам підтримка наших вболівальників?

- Мені все дуже сподобалось. Я вдячний кожному і кожній, хто нас підтримував та вболівав. Їх підтримка - це клас. Для команди це великий стимул. Те, що ми програли - просимо вибачення. Але, погодьтесь, і суперники нам дістались не дуже легкі: що «Вікторія», що «Бетіс». Ми все рівно робили все, аби досягти позитивного результату. Але, варто визнати, на сьогоднішній день - ми десь слабкіше за цих суперників.

Нам є до чого прагнути. Іншого шляху нема: тільки праця і тренування. Тоді ми дійсно чогось досягнемо. Дякую своїм футболістам за ці матчі, мені немає чого їм сказати поганого. Дуже сподіваюсь, що після цих єврокубкових поєдинків ми станемо ще краще грати в УПЛ. Адже такі матчі повинні бути поштовхом для кожного з них, а також для мене, як для тренера.

ВІДЕО. Прес-конференція Юрія Вернидуба після матчу Кривбаса проти Бетіса

Микола Степанов Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 серпня 2024, 07:30 0

Відомий промоутер виділив Менні Пак'яо