Юрій ВІРТ: «Я не здивуюсь, якщо Кривбас зіграє в результативну нічию»

Колишній воротар збірної України вірить в успішну гру команди Вернидуба

Колишній гравець збірної України Юрій Вірт ексклюзивно для Sport.ua зробив прогноз на перший поєдинок раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій з футболу між «Кривбасом» та іспанським «Бетісом», який відбудеться сьогодні в словацькому Кошице:

«Я дивився кілька днів тому телетрансляцію стартового матчу іспанської Ла Ліги між «Бетісом» та «Жироною», в якому сьогоднішній опонент криворіжців справив сильне враження. Але кидалося в вічі, що «Бетіс» сам грає й дозволяє це робити візаві. Це не попередній суперник «Кривбаса» - «Вікторія», яка в перехідних фазах діє дуже агресивно, шукає найкоротші шляхи до воріт, проте, добившись бажаного, готова терпіти, відбиватися, аби тільки зберегти потрібний результат.

Тому хоча багато експертів віддають перевагу іспанському клубу, я не здивуюся, якщо сьогодні все закінчиться внічию - 1:1 чи навіть 2:2. Криворіжці повинні скористатися тим, що сезон в Іспанії тільки розпочався. А в тому, що підопічні Юрія Вернидуба будуть максимально мотивовані - не сумніваюсь. От ще б тільки обійшлося без індивідуальних помилок в обороні».

Раніше віцепрезидент криворізького «Кривбаса» Артем Гагарін відповів на декілька питань щодо єврокубкових матчів українського клубу.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 серпня 2024, 07:30 0

Відомий промоутер виділив Менні Пак'яо

Коментарі