У РБ Зальцбург оцінили матч відбору Ліги чемпіонів в Любліні із Динамо

Австрійці обіграли киян на виїзді з рахунком 2:0

У середу, 21 серпня, в Любліні (Польща) відбувся перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому «Динамо» поступилося з рахунком 0:2 австрійському «РБ Зальцбург».

Прес-служба «РБ Зальцбург» у звіті про поєдинок поділилася своїм поглядом на те, що відбувалося на полі.

«Наші «Ред Буллз» з перших хвилин показали себе з найкращого боку, затиснувши господарів на їхній половині поля. Лише випадковий невірний пас або дві передачі виводили київське «Динамо» вперед. Спочатку не вистачало моментів, оскільки обом сторонам не вистачало холоднокровних моментів у штрафному суперника, і проливний дощ, безсумнівно, зіграв у цьому свою роль.

Однак у футболі все може раптово змінитися, що наочно продемонстрував наш перший гол. Команда Шовковського загрожувала нам, коли Мусса Йео створив дива в півзахисті та передав м'яч Доргелесу Нене. Його товариш із Малі не спасував перед голкіпером «Динамо» Бущаном і першим же дотиком переправив м'яч у ворота, зробивши рахунок 1:0.

В іншому перший тайм був позбавлений яскравих моментів: і ми, і українці часом створювали загрози.

Другий тайм почався з того, що захисник киян Караваєв сфолив на Йео, і суддя Сандро Шерер вказав на точку. Як і в матчі з «Твенте», Мауріц К'єргор узяв на себе відповідальність і спокійно реалізував пенальті!

Незважаючи на відставання у два м'ячі, господарі не збиралися здаватися і ледь не забили гол у відповідь. Досвідчений нападник «Динамо» Андрій Ярмоленко пробив із близької відстані - наш захист був попереджений про небезпеку.

Безсумнівно, «Динамо» було на голову вище за «Твенте» за якістю гри, але нам вдавалося тримати удар. Зробивши кілька змін, у тому числі дебютом Олівера Лукіча, наші хлопці знову помчали вперед. На останніх хвилинах в обох команд були великі шанси для взяття воріт: м'яч із кутового київської команди був спрямований у нашу стійку, а Ніколас Капальдо влучив у бічну сітку. Незважаючи на те, що в обох сторін було кілька чудових моментів, рахунок так і залишився 2:0 на користь наших хлопців.

Одна гра в Любліні закінчилася, а попереду ще один грандіозний поєдинок. Усе вирішить матч-відповідь у Зальцбурзі», - йдеться у звіті пресслужби австрійського клубу про матч «Динамо» - «РБ Зальцбург».

Раніше повідомлялося, що в УЄФА дали резюме матчу відбору ЛЧ «Динамо» з «РБ Зальцбург».

Юрій Остроумов Джерело: ФК Ред Булл Зальцбург
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 серпня 2024, 23:37 3

Юрій Вакулко – про протистояння з «Бетісом»